top of page
MENORCA JAZZ FESTIVAL
  • instagram
  • facebook
  • youtube (1)
  • whatsapp

Presentació 25è Menorca Jazz Festival 2023

La presentació d’aquesta edició tant especial, el 25è Menorca Jazz Festival, tindrà lloc molt aviat, el dia 10 de desembre, abans del concert de de la Altarnatilla All Woman Jazz Band que organitza el Festival Alternatilla Jazz, festival col·laborador de Jazz Obert al mateix Teatre des Born


Dissabte 10 de desembre | 20.30 h

Alternatilla All-Woman Jazz Band

Presentació 25è Menorca Jazz Festival

PREU: 20 €; SOCIS: 16 € Entrades aquí

Presentació del programa del 25è Menorca Jazz Festival amb un concert molt especial protagonitzat per sis dones, sis extraordinàries intèrprets de jazz que es reuneixen en aquesta interessantíssima formació multinacional per a posar en valor la fusió cultural i la gran aportació de les dones a la creació del jazz.

Jazzistes procedents d’Holanda, Noruega, Polònia, Portugal, Cuba i Espanya, s'alien en aquest ménage à six. Un interessant diàleg musical d’aquestes prestigioses músics que, encara que amb diferents bagatges i personalitats artístiques, desborden talent.

Una conversa plural que farà detonar els límits del jazz. La innovació, la llibertat, l'elegància, el contrast, la hibridació d'estils i l'intercanvi cultural regiran en un excepcional concert.

Aga Derlak al piano, des de Varsòvia

Blanca Barranco al contrabaix, des de Jaén

Cecilie Grundt al saxo tenor des d’Oslo

Kika Sprangers al saxo soprano des d’Amsterdam

Marta Garrett, la veu des de Lisboa

Nailé Sosa, a la bateria entre Cuba i Mallorca

109 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page