top of page
MENORCA JAZZ FESTIVAL
  • instagram
  • facebook
  • youtube (1)
  • whatsapp

Imatge guanyadora 25è Menorca Jazz Festival


Aquest dimarts dia 15 de novembre va tenir lloc el fall del concurs d'Imatge del 25è Menorca Jazz Festival. El jurat va estar format per tota la junta directiva de Jazz Obert, en Dan Piris d’Eliteprint i n’Isaac Melis Nebot de Imperdeco, empresa que patrocina el certamen i es fa càrrec del premi.

Aquest any es va rebre 75 cartells participants rebuts una bona part de Menorca, però també de la resta del territori espanyol. De tots ells el jurat va fer-ne una preselecció d’una desena d’artistes que a criteri seu sobresortien de la resta. Val a dir que durant tot el procés i com és habitual el jurat desconeix l’autoria de tots els cartells presentats. Després d’un procés d’argumentació i deliberació en va seleccionar els cinc finalistes que són:

Pablo Tejón Fernández, Clara Vila Martínez, Martín León-Barreto, Aura Casasnovas Pons i David Pérez Martínez. Al no posar-se d’acord es va haver de recórrer a les votacions quedant molt igualades les obres d’Aura Casasnovas i Martín León. Finalment va ser l’uruguaià resident a Madrid, Martín León- Barreto Johnson, el guanyador del certamen de cartells del 25è Menorca Jazz Festival. Del cartell guanyador, el jurat va destacar la claredat del cartell i l’estructura tipogràfica, la seva connexió amb el jazz i en especial la composició general.

49 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page